Sikkerhet og trygghet med smarthus

Et smarthus er der for å gjøre hverdagen din lettere og bedre. Slik øker du sikkerheten i boligen med smarte løsninger!

Smarthus, sikkerhet

Sikkerhet med smart alarm

Smarthus gir deg trygghet hele døgnet, når du er hjemme eller ute av huset. Med smart alarm kan du blant annet koble opp sensorer som beskytter deg mot brann, vannlekkasje, innbrudd og frost – her har vi stor nytte av automatisering!

Trygt og sikkert med alarmsystem

Moderne løsninger gjør det mulig å koble boligalarmen opp til et smarthussystem. Du kan bruke en app på mobilen eller nettbrettet for full oversikt, og du vil motta raskt varsel om noen bryter seg inn i boligen din. Du trenger heller ikke å bekymre deg for om du har skrudd av komfyren, eller slått av kaffetrakteren. Via smarte alarmer og sensorer vil du raskt kunne oppdage alle trusler – dette gjør at du kan føle deg trygg, selv når du er på ferie eller på hytta!

Les også: En enklere hverdag med smarthus  

Beskyttelse mot innbrudd

Smarthuset reagerer selv på skader og innbrudd, og du kan sette opp en rekke funksjoner som øker sikkerheten på hjemmefronten. Du kan blant annet sette opp bevegelsessensorer der alle lys skrus på, og at alle lys skal blinke om tyverialarmen går. Dette vil gjøre innbruddet mer synlig for andre også, og er en stor stressfaktor for innbruddstyven. Du kan også sette opp kameraovervåkning, og sensorer for utvalgte dører og vinduer.

Brannsikkerhet og varsling

Med smarthus-løsninger kan du koble opp sikkerhetstiltak ved brann. Her kan du for eksempel velge å slå på alle lys og slå av alle stikkontakter hvis brannalarmen går. Du kan lettere finne veien ut, og du kan stoppe strømtilførselen til elektriske komponenter som kan ha vært årsaken til brannen – så det ikke utvikler seg.

En vannlekkasjesensor gir deg beskjed om det har oppstått en vannlekkasje, slik kan du begrense eller unngå store skader på din bolig. Du vil motta varslinger på mobilen, slik at du enkelt kan tilkalle hjelp eller slå av alarmen fra der du befinner deg. 

Man kan også sette boligen i feriemodus, som gjør at du sparer kostnader når du ikke er hjemme. Du kan slå av lys og justere varmen, og ha full kontroll fra mobilen din! Du trenger ikke lenger å lure på om alt er som det skal være hjemme, du kan bare lene deg tilbake og nyte ferien din. 

Brannvarsler, brannalarm

Smarte løsninger for brannsikkerhet. Foto: Micro Matic

Høy luftkvalitet med ventilasjonssystem

Luftkvaliteten påvirker helsa vår i stor grad, og man vil merke stor forskjell på god og dårlig luftkvalitet innendørs. Med et godt tilpasset ventilasjonssystem kan du sørge for å ha en god forsyning av frisk luft hele dagen. Du kan også lettere oppdage og overvåke CO2-nivået, og støv og partikler i boligen din! 

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere, så hjelper vi deg å finne riktige smarthusløsninger for din bolig!